Over ons

De Hypotheekprofessional staat voor een betrouwbare financiële dienstverlening, waarbij de nadruk ligt op persoonlijk contact en service voor een zo laag mogelijke prijs. Daarom komen wij graag bij u thuis voor een persoonlijk advies gesprek.

De Hypotheekprofessional is een jong dynamisch bedrijf. De oprichter van de Hypotheekprofessional, de heer Frank Marcus heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening. Zijn carrière is begonnen bij de ING Bank, Aegon Bank en later Meeùs Hypotheken.

De doelstelling van de Hypotheekprofessional is om de klant zo goed mogelijk te begeleiden in zijn zoektocht naar het vinden van de beste hypotheek. De adviesgesprekken vinden over het algemeen bij u thuis plaats op een tijdstip dat u dat wenst.

Het voordeel van advies aan huis is dat u vaak alle benodigde stukken bij de hand heeft. Daarnaast worden bij de Hypotheekprofessional alle werkzaamheden door dezelfde persoon gedaan worden. U heeft dus èèn aanspreekpunt voor het hele traject.

Wij zijn aangesloten bij Erkend Hypotheekadviseur
Wij zijn aangesloten bij het klachten instituut financiele dienstverlening
Onze klanten zijn zeer tevreden met onze dienstverlening